Vandaag tweede rustdag in Carcassonne
Door: Bob Martens
Blijf op de hoogte en volg Bob
18 September 2007 | Frankrijk, Carcassonne
Momenteel zitten we in Carcassonne, niet zo ver van de Spaanse grens. Nog 2 etappes in Frankrijk en dan zit het Franse gedeelte erop.
Vandaag, van Salvetat sur Agout naar Carcassonne, hebben we voor het eerst regen gehad. Het was echt hondenweer. Gelukkig was de etappe niet zolang (99 km) en kwam ik om 12.00 uur in de middag samen met mecanicien Rik kletsnat en verstijfd in Carcassonne aan.
De mooiste locatie tot nu toe was in Villefort waar we pal voor een groot meer lagen. Samen met Rob naar de overkant gezwommen. Gisteren hebben we in Milau het hoogste viaduct van de wereld bezocht. De etappes zijn best pittig, aangezien er elke dag wel een zware col in zit. Geen dag is het vlak.
Vandaag heb ik het het wereldbekende fort (La Cité) van Carcassonne bezocht. Dit staat bekend als mooiste voorbeeld van een Middeleeuwse stad in Europa, die volledig bewaard is gebleven. Samen met Liset, Rik, Nynke en Andy gegeten in een van de vele restaurantjes die in de citadel liggen. Vandaag was het gelukkig weer stralend weer, met veel wind.
Morgen van Carcassonne naar Ax-les-thermes. Dat wordt zeker weer klimmen, zo vlak voor de Pyreneeen opdoemen.
Groeten Bob
18 September 2007 - 18:33
Opa En Oma:
Hoi Bob.
Ja helaas niet iedere dag is hetzelfde,maar denk eraan na regen komt zonneschijn.
Dat het pittig was dat wist je van tevoren,maar je beleeft er nog altijd plezier aan en dat is het belangrijkste.
Wij wensen jou een fijne rustdag toe en succes voor de komende ritten.
18 September 2007 - 19:02
Tim:
Ey
Ik zie dat het lekker gaat en dat je een keer gezwommen hebt (Y), ga zo door en vergeet er vooral niet om er van te genieten, zelf als het regent! ;)
Groetjes Tim -
19 September 2007 - 16:57
Opa:
Hoi Bob
Lekker gegeten en goed uitgerust voor het grote klimwerk begint.
Wij vertrouwen erop dat je dat ook tot een goed einde weet te brengen!
Groeten van Oma en Opa -
19 September 2007 - 19:56
Mamschje:
nu wordt het pittig he, sterkte en maak er geen race partij van.
mis je de hollandse keuken nog niet... -
19 September 2007 - 21:24
Raymond Dirx:
Ik geloof dat alles voorspoedig gaat aan de foto´s te zien. Is dit ook zo? Je komt in ieder geval op de mooiste plekjes. Veel sterkte nog met die lastige colls en uiteraard veel plezier!
Dees, Robin, Beau en Raymond -
20 September 2007 - 13:50
Peter Uit Kerkrade:
Hi Bob
Heb alles gelesen vind het prachtig hoe je de tocht omschrijft. Wens je noog veel plezier en de volgende keer its minder beer.
groetjes Peter -
20 September 2007 - 16:44
Omi:
ook ik wil iets van me laten horen. blijf zo doorgaan en hou je gezond.ik heb al een kaars voor je aangestoken in de kerk. ik wens je veel kracht en doorzettingsvermogen. een dikke pakkerd van oomschje. -
20 September 2007 - 18:02
Opa:
Hoi Bob.
Ik zit hier met jouw papa achter de computer.
Wij hebben op de site ruimte aangekocht waardoor je nog 100 foto's en 2 video's
kunt plaatsen.Succes met de bergen en laat maar flink wat foto's zien.
Groeten van Opa en Papa. -
21 September 2007 - 09:16
Ron:
hei Bob,
Over een uurtje vertrek ik met de trein naar a`dam en vervolgens door naar Shanghai.
Ver van elkaar is niet ver uit de mind.Leef met je mee.
Ik laat uit China nog van me horen.
Groetjes Papa -
21 September 2007 - 10:16
Roelie:
Heeey Bob
Ik lees nu op je oude schooltje (Fontys)
dat het allemaal zo geweldig is daar :-)
Hopelijk blijft het weer goed.
Ik weet zeker dat je het gaat halen.
p.s. krijg je nog iets van de vuelta mee?
menchov staat op het punt te winnen :-)
veel succes en plezier nog,
groetjes roel -
21 September 2007 - 11:38
Nichtje Chantii:
heeey boboooo
geweldig dat je zon mooie "vakantie" hebt haha mijn vakantie's zijn wel een beetje anders!!
heel veel plezier nog..
doeiii