Cape Town comes closer - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Bob Martens - WaarBenJij.nu Cape Town comes closer - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Bob Martens - WaarBenJij.nu

Cape Town comes closer

Door: Bob Martens

Blijf op de hoogte en volg Bob

30 Juni 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Nog 4 dagen en dan vertrek ik naar Kaapstad. Vorige week heb ik afscheid genomen van mijn collega's van de afdeling bevoorrading van het maaslandziekenhuis waar ik 5 maanden met plezier heb gewerkt. Vrijdag ben ik op trainingskamp geweest met mijn trainingsmaatjes van AV Caesar in de Belgische ardennen (voor verslag:www.loopgroepcaesar.nl.tt).
En de komende 5 weken hoop ik een onvergetelijke tijd te mogen mee maken in wat 'een van de mooiste steden ter wereld' wordt genoemd. Om niet veel later met een fris geheugen aan de studie Journalistiek te beginnen in Rotterdam.

In totaal nemen ongeveer 50 studenten uit verschillende landen over de hele wereld deel aan de cursus, waarvan ik de enige Nederlander ben.

Ik hou jullie op de hoogte!!

Groet Bob

• 01 Juli 2008 - 09:23

Ingrid:

Hey Bob, je komt nog eens ergens... ! Veel plezier en kiek oet :-)
    Ingrid

• 04 Juli 2008 - 17:54

Opa :

Hoi Bob.
    Op het moment dat ik dit schrijf zit jij in het vliegtuig naar Kaapstad.Ik hoop dat je een fijne vlucht hebt en gezond en wel in Kaapstad aankomt.Ben benieuwd naar jouw volgende bericht.
    Groeten Opa en Oma