Eerste schooldag
Door: Bob Martens
Blijf op de hoogte en volg Bob
08 Juli 2008 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Vandaag mijn eerste schooldag gehad.
Het communiceren begint me steeds makkelijker af te gaan. Net nog rond de tafel gezeten met een Chileense, Braziliaan en een Spaanse. Een zeer interessant gesprek over de intercontinentale geschiedenis gevoerd. Ik trek het meeste op met 2 Braziliaanse jongens die net als mij niet zo goed Engels spreken, maar met verbale en non-verbale communicatie weten we elkaar toch goed te begrijpen.
De studenten hier komen uit alle delen van de wereld waardoor er een zeer aparte en prettige sfeer ontstaat. Ik ben tot nu toe zeer te spreken over EF. Met de kok van het hotel kan ik een aardig woordje Afrikaans praten.
Morgenavond ga ik me voor het eerst in het uitgaansleven storten en zondag gaan we van EF uit op Safari. De komende dagen wordt het gelukkig beter weer.
Ciao,
Bob
09 Juli 2008 - 07:00
Petra Greven:
Hoi Bob,leuk om je berichten weer te lezen.En natuurlijk het allerbelangrijkste dat het je goed bevalt daar in Kaapstad! Van al deze ervaringen wordt je een steeds rijker mens.Succes met school. groetjes van ons allen -
09 Juli 2008 - 11:51
Mama:
wat fijn dat je het naar je zin hebt. geniet ervan en maak er een spetterende tijd van !
dikke kus mama en dané -
09 Juli 2008 - 15:57
Opa:
Hoi Bob.
Zo te zien bouw je de nodige internationale contacten op.De volgende reis reis zal wel Brazilie worden. Maar het belangrijkste is dat het goed bevalt en dat je je happy voelt.De foto's waren ook erg mooi.Als je gaat stappen wensen wij je veel plezier en blijf goed uitkijken. Groeten van oma en opa. -
10 Juli 2008 - 19:37
Dees:
hoi bobbes
eindelijk weer een reden om achter de pc te kruipen. mooi dat je het zo naar je zin hebt maar ik had eigenlijk niet anders verwacht.geniet er vooral van want voor je het weet zit je in rotterdam en begint het studentenleven wat natuurlijk ook erg leuk is.bob stuur ons een tuutje zon want onze vakantie gaat ook beginnen. tot gauw schrijvens en pas goed op jezelf. kus van ons allen -
10 Juli 2008 - 21:27
Rob:
Hey Bob,
Zo te lezen heb je het daar al behoorlijk naar je zin! Hier gaat het ook goed, al beginnen we je wel te missen natuurlijk op de baan en in het bos. Ik vertrek over een paar uurtjes richting Zwitserland voor mijn eigen persoonlijke hoogtestage;)
Over 2 weken ben ik terug en ik ben benieuwd hoe het dan met je gaat.
Liefs;) Rob