Vandaag medina bezocht in Fes; morgen rustdag - Reisverslag uit Fez, Marokko van Bob Martens - WaarBenJij.nu Vandaag medina bezocht in Fes; morgen rustdag - Reisverslag uit Fez, Marokko van Bob Martens - WaarBenJij.nu

Vandaag medina bezocht in Fes; morgen rustdag

Door: Bob Martens

Blijf op de hoogte en volg Bob

11 Oktober 2007 | Marokko, Fez

Hey;

Een kort bericht vanuit Fes.
Ik zit momenteel in het duurste hotel van Fes waar ik net heb gegeten. Het hotel bevindt zich midden in de medina...
Morgen meer over mijn eerste belevenissen in Afrika...

Groet Bob

• 12 Oktober 2007 - 06:46

Ron:

Ha die Bob
    Zeg,zit je eindelijk in de rimboe,gaan we een beetje decadent eten in het duurste hotel van de stad.Kijk maar uit dat je niet over je budget heen gaat,je belangrijkste sponsor is na zijn vele reisjes blut.
    Ik had het pakketje voor Rik bij Jos Feron afgehaald en neem het volgende week mee.Zo te zien hebben jullie heel wat lekke banden gehad.
    Ben gisteren gaan zwemmen,je kreeg de groeten van iedereen. Vanavond beginnen de spinnings weer,moet helaas zonder jouw beginnen.

Groetjes Pa

• 12 Oktober 2007 - 18:15

Opa:

Ha die Bob.
    Na zoveel dagen van afzien mag je wel een op de betere toer gaan.Als je maar lekker hebt gegeten.
    Ik kijk uit naar morgen,voor je verdere belevenissen in Fes.
    Groeten Opa